Henny & John on the road......

7 September Mt Carmel Jct - Mesquite

Vanmorgen heerlijk wakker geworden en verse filterkoffie gezet, deze lekker in het zonnetje voor onze kamer opgedronken, het zonnetje brandde al flink. Spullen ingeladen en richting Bryce Canyon gereden. Onderweg in Hatch bij een restaurantje een heerlijk ontbijtje genuttigd, waar na 1 slok van de koffie deze al meteen weer werd bijgevuld...

Voordat we Bryce Canyon ingingen eerst nog naar een klein watervalletje, welke zich op 10 minuten lopen bevind van de weg. Uit deze waterval ontspringt een beekje en hier is het heerlijk vertoeven, met aan weerszijde mooie rood/oranje rotspartijen, groene bomen en daarachter mooie blauwe lucht.

Toen Bryce Canyon bezocht, hier zijn diverse mooie uitkijkpunten en we zijn ze allemaal afgegaan. Mooie "hoodoo's" in veel verschillende kleuren. Deze hoodoo's zijn ontstaan door de samenwerkende krachten van vriezen en dooien , hierdoor worden de kalk- en zandsteenformaties langzaam geërodeerd.

Hierna verder richting onze overnachtingsplaats Mesquite in Nevada. Onderweg in Cedar City gestopt bij de Walmart om onze voorraad drank aan te vullen.

Nadat we hadden ingecheckt, meteen het zwembad opgezocht en hier een hele tijd doorgebracht. Heerlijke grote hot-tub, was weer genieten met een grote G....

In het dorp hebben we bij KFC gegeten en daarna nog even het casino bezocht in ons hotel, we zitten ten slotte in Nevada, waar het gokken legaal is...helaas niks gewonnen, maar in Vegas misschien meer geluk. Vlak voor we naar onze kamer wilde gaan, zagen we een hoop mensen in een rij staan om op de foto te gaan met ...ZZ Top.....leuk, gingen wij dus ook even doen.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!